[...] , bo jestem raczej chudy. No wiec, skupmy sie na jajkach... Wszystko fajnie, ale jest jeden szkopul... Co do cholery zrobic z zoltkami?! (chyba nie zjesc). Pierwsza mysl jaka przyszla wam do glowy to pewnie: WYRZUCIC!, "PIERDYKNAC DO KIBLA!", albo cos w tym rodz.. Ale w rzeczywistosci tak latwo nie jest (przynajmniej dla mnie). Po pierwsze: [...]
[...] duszenia może być nieco wyższa niż 100°C. Mięso przeważnie obsmaża się uprzednio - polepszając smak potrawy oraz zapobiegając zbytniemu kurczeniu się produktu. Podobnie jak w przypadku gotowania często do duszenia dodaje się warzywa, jednak tylko jednego rodzaju, np. kapustę białą, włoską, czerwoną, pory lub połączenie dwóch rodzajów warzyw, [...]
[...] podczas cyklu suplementacji) to każdy wypad na piwo ze znajomymi, wypicie wódki, wina itp. jest małą katastrofą dla twojego organizmu. Ciężki kac dla twoich mięśni jest jak katastrofa Titanica. Ratunkiem wtedy jest wzięcie multiwitaminy, magnezu, wypicie dużej ilości wody ze szczyptą soli - ale przede wszystkim POTAS. Aspargin i Kalium [...]
To teraz mnie Michail zdolowales Ja tak robie od ponad pol roku. Kolo 23 mieszam dwie porcje, jedna z woda, a druga z mlekiem. Ta z woda lykam przed snem, a ta z mlekiem zjadam z platkami kolo godziny 6:30. Musze poszukac jednego postu, w ktorym Sonbaty pisal ze mozna przechowywac przez pare godzin bialko (kreatyne to wiem ze nie wolno), bo [...]
[...] przyjmującego którykolwiek z tych leków, od razu je odstawiam. W medycynie nie ma dla nich miejsca. Po odstawieniu leków, po sześciu tygodniach poziom zarówno trójglicerydów jak i cholesterolu oscylował wokół 220. Po następnych sześciu tygodniach był już poniżej 200. Należy zaznaczyć iż pacjent ten miał CPK(???) i to całkiem poważnie podwyższone. [...]
[...] ma go więcej, niż w danej chwili potrzebuje. Ponieważ nie jest on spalany, kumuluje się we krwi... Wtedy wydzielana jest insulina, która ma ten cukier zabrać i przechować. A jak ona go przechowuje? (Ktoś z widowni zasugerował glikogen)... Glikogen? Ile glikogenu przechowujemy? Czy wiecie, ile glikogenu znajduje się w organizmie w danej chwili? [...]
[...] enzymów odpowiedzialnych za przemianę węglowodanów w tkankę tłuszczową. HCA redukuje również łaknienie poprzez zwiększanie zasobów glikogenu w mięśniach. Organizm odbiera to jako informację o stanie sytości. *** Green Tea to ekstrakt z zielonej herbaty, która stosowana była od dawna jako skuteczny środek odchudzający, wzmacniający i [...]
[...] Do torebki i pochewki zewnętrznej włosa dochodzą też włókna nerwowe. Włosy pełnią ważne funkcje. Osłaniają przed czynnikami świetlnymi, mechanicznymi i chemicznymi, działają jako narząd dotyku. Włoski znajdujące się w przewodzie słuchowym i w przedsionku nosowym zatrzymują zanieczyszczenia (filtratory powietrza). Brwi zatrzymują pot spływający z [...]
[...] enzymów odpowiedzialnych za przemianę węglowodanów w tkankę tłuszczową. HCA redukuje również łaknienie poprzez zwiększanie zasobów glikogenu w mięśniach. Organizm odbiera to jako informację o stanie sytości. - Green Tea to ekstrakt z zielonej herbaty, która stosowana była od dawna jako skuteczny środek odchudzający, wzmacniający i leczniczy. [...]
[...] używające SAA. To co powstało, jedynie w niewielkim stopniu nawiązuje do jego metody - w finalnej wersji użyłem tylko kilku podstaw, więc to co powstalo może być traktowane jako całkiem nowa metoda.. Więc nazwijmy ją narazie "Metodą Dezira" ... Pare podstaw Metoda ta to sposób na szybki przyrost masy w momencie gdy ciężko zdobywać ją [...]
[...] enzymów odpowiedzialnych za przemianę węglowodanów w tkankę tłuszczową. HCA redukuje również łaknienie poprzez zwiększanie zasobów glikogenu w mięśniach. Organizm odbiera to jako informację o stanie sytości. *** Green Tea to ekstrakt z zielonej herbaty, która stosowana była od dawna jako skuteczny środek odchudzający, wzmacniający i [...]
Olej lniany jako składnik odżywczy & Olej lniany uzyskuje się z siemienia lnianego. Jest żółtawy, przeźroczysty. Posiada swoisty zapach i smak o nucie orzechowej. W łyżce nieratyfikowanego oleju lnianego tłoczonego na zimno, aż połowę składu stanowi kwas tłuszczowy z rodziny Omega-3! Ponadto po ok. 20 % stanowią kwasy: jednonienasycony [...]
[...] mokremu (najczęściej metodą nastrzykową) oraz obróbce termicznej (suszeniu, wędzeniu, parzeniu). Użyty do produkcji surowiec stanowią duże kawałki mięsa (zarówno czerwonego jak i drobiowego), mięśnie anatomiczne zwierząt rzeźnych lub zespoły kilku mięśni (zachowane w postaci naturalnie występującej w tuszy zwierząt rzeźnych. Rozdrobnienie [...]
[...] enzymów odpowiedzialnych za przemianę węglowodanów w tkankę tłuszczową. HCA redukuje również łaknienie poprzez zwiększanie zasobów glikogenu w mięśniach. Organizm odbiera to jako informację o stanie sytości. *** Green Tea to ekstrakt z zielonej herbaty, która stosowana była od dawna jako skuteczny środek odchudzający, wzmacniający i [...]
[...] enzymów odpowiedzialnych za przemianę węglowodanów w tkankę tłuszczową. HCA redukuje również łaknienie poprzez zwiększanie zasobów glikogenu w mięśniach. Organizm odbiera to jako informację o stanie sytości. *** Green Tea to ekstrakt z zielonej herbaty, która stosowana była od dawna jako skuteczny środek odchudzający, wzmacniający i [...]
[...] enzymów odpowiedzialnych za przemianę węglowodanów w tkankę tłuszczową. HCA redukuje również łaknienie poprzez zwiększanie zasobów glikogenu w mięśniach. Organizm odbiera to jako informację o stanie sytości. *** Green Tea to ekstrakt z zielonej herbaty, która stosowana była od dawna jako skuteczny środek odchudzający, wzmacniający i [...]
[...] wszystkich swoich leków, miał poziom trójglicerydów 2200, zaś cholesterolu 950. Mając 42 lata, został poinformowany, że choruje na dziedziczną hiperlipidemię. Doradzono mu jak najszybciej uporządkować swoje sprawy na tym świecie, bo taki poziom lipidów, mimo przyjmowania maksymalnych dawek najlepszych leków, nie wróżył nic dobrego. Pacjent nie [...]
[...] kretke tez mozna przechowywac okreslony czas. Zwlaszcza po otwarciu. Te 1200g Vitalmaxa uwazaj, zeby po otwarciu wilgocia nie naszla. Reszte kasy zainwestuj w diete, no a jak masz idealna to ziberaj na nastepny cykl. No a jak juz bardoz chcesz cos dokupic to albo bialko albo gainer bo te 2250 co masz to gdybys przyjmowal 2X dziennie po 30g to [...]
[...] roślinnego. Używany przy produkcji przypraw i różnego rodzaju koncentratów. E101 Ryboflawina. Jest to żółto-pomarańczowy, naturalny lub syntetyczny barwnik. Znany też jako laktoflawina, bądź witamina B2. Dodawany do przypraw i wielu innych produktów spożywczych. E102 Tartazyna. Cytrynowożółty barwnik produkowany głównie do celów [...]
Mięso - prawdy i mity Na jego temat krążą legendy. Jedni uważają, że jest bardzo kaloryczne i należy unikać go w diecie. Inni, że wszystko zależy od tego, jak jest przyrządzone. Sprawdź, kto ma rację. Kiedy się odchudzam, muszę jeść specjalne rodzaje mięsa Układając swój jadłospis, wybieraj przede wszystkim mięso młode i chude. Może być to drób, [...]